Vyhrali sme!

Vyhrali sme!

Vyhrali sme!

Sú napínavé chvíle v živote. Áno, niekedy s veľkým očakávaním môžeme čakať aj poštára. Dostali sme list- oznámenie. Ocenili naše destiláty.

Myslíme si, že sme vyrobili dobrú pálenku. Na našu radosť potvrdzujú to aj naši klienti - zákazníci a preto sme sa rozhodli ukázať aj odborníkom naše produkty. Vo februári sme sa zúčastnili súťaže vo Veľkých Trakanoch. Bola to medzinárodná súťaž. Domov sme si odniesli bronz za jablkovicu. Mnohým z Vás je známy pocit, že keď s niečím dlho a tvrdo pracuje, keď človek nemá dni ani noci a zrazu sa dostane nečakaný a zaslúžený úspech. Je to pocit zadosťučinenia. Či pokračujeme ďalej? Áno.

Zobrali sme odvahu do svojich rúk a prihlásili sme sa do súťaže domácich páleniek

„4.ročník Perkátskej regionálnej súťaže “ Táto súťaž je najprestížnejšia súťaž v Maďarsku. A spravili sme dobre!

Výsledky sa dozvieme až na mieste súťaže v daný deň. Je ale isté, že s prázdnymi rukami neprídeme domov. Podrobné informácie Vám podáme neskôr.

Naša pálenica je rodinná manufaktúra. Vyrábame - pálime destiláty veľmi dobrej kvality. Základnou myšlienkou našej firmy je podpora výrobkov domácej výroby. Naša pestovateľská pálenica ponúka služby pre fyzické osoby, aj pre výrobu a predaj vlastných produktov, ako liehovar na destiláty. Dávame cenné rady zákazníkom, ktorí sa obracajú na nás. Radíme im v oblasti zberu, skladovania ovocia, v procese kvasenia a zaoberáme sa aj samotným spracovaním ovocia. Garantujeme našim zákazníkom, že nimi prinesené ovocie bude čo najlepšie spracované a bude im z nej dodaná čo najlepšia domáca pálenka.

Naše výrobky sú dodávané a distribuované pod názvom 121 SPIRIT. Môžeme hrdo spomenúť, že sme dodávateľmi vo všetkých známych reštauráciách na Žitnom ostrove.